קצין וג'נטלמן

רס"ן במיל' צחי וייס מנוף הגליל קיבל השבוע תעודת הצטיינות ממפקד פיקוד העורף, האלוף אורי גורדין, על פועלו ותרומתו הבולטת למאבק בנגיף הקורונה

צחי וייס, המשמש כמפקד היקל"ר בנוף הגליל, קיבל השבוע תעודת הצטיינות ממפקד פיקוד העורף, אלוף אורי גורדין, על הצטיינותו במאבק לבלימת מגפת הקורונה. וייס הוא נציג פיקוד העורף שמלווה את פעילות העירייה מאז פרוץ הקורונה ובמסגרת שירות מילואים מרכז את פעילות מתחמי בדיקות הקורונה והמעקב אחרי נתוני התחלואה יחד עם גורמי עירייה בראשות המנכ"לית חוה בכר. "צחי פועל בתחושת שליחות למען בריאותם של תושבי העיר", אמרה בכר.

ביום ראשון השבוע רס"ן וייס היה בין 44 חיילי המילואים שזכו בתעודת הצטיינות על פועלם הבולט במאבק בנגיף. התעודה הוענקה למילואימניקים על ידי מפקד פיקוד העורף האלוף אורי גורדין. ראש העיר, רונן פלוט, ברך על הבחירה בוייס ואמר כי אין ראוי ממנו לקבל את ההוקרה. "צחי הוא דוגמה ומופת לתושב העיר שפועל מתוך דאגה אמתית לעיר ועושה למענה ברוח ההתנדבות והנתינה הרבה מעבר למחויב בתפקידו", אמר פלוט.

חבר מועצת העיר, מנחם גנדל, ברך בשם חברי מועצת העיר ואמר כי תעודת ההוקרה הינה אות כבוד גם לעיר ולתושביה. "צחי מחובר לקהילה בנוף הגליל, הוא חלק בלתי נפקד מהנוף האנושי האיכותי שלה", אמר.