לבריאות

עיריית נוף הגליל חילקה בקבוקי מים תרמיים מעוצבים לכל תלמידי העיר. מדי שנה נוהגת העירייה לחלק שי לתלמידים העולים לכיתה א'. השנה, ביוזמת ראש העיר, רונן פלוט, הורחבה חלוקת השי לכלל תלמידי העיר, הן בבתי הספר המשתייכים למערכת החינוך העירונית וכן לתלמידים המתגוררים בעיר ולומדים במסגרות חינוכיות מחוץ לעיר. השי, בקבוק מים תרמי מעוצב ויוקרתי, הופק בשיתוף רשת "אורט" ישראל וחולק לכל תלמידי העיר. "בחרנו בבקבוק מים על מנת להזכיר לתלמידים עד כמה חשוב לשתות מים במהלך יום הלימודים וגם להעביר מסר של איכות סביבה וקיימות", מסר ראש העיר, רונן פלוט, שציין כי במהלך השבוע הקרוב יפעל בלובי העירייה מוקד חלוקה מיוחד עבור תלמידים, תושבי נוף הגליל שלומדים מחוץ לעיר. המוקד יפעל בימים א'–ה' בין השעות 16:00-8:00 בלובי העירייה.