הצלחה אדירה לפסטיבל הבירה של נוף הגליל

למעלה מעשרת אלפים איש הגיעו לפסטיבל הבירה הראשון של העיר, ונהנו ממותגי בירה, הופעות חיות, מתחמי אוכל וסדנאות שונות

הפסטיבל התקיים בימים רביעי וחמישי בשבוע שעבר ומשך אלפי תושבים מהעיר ומכל הסביבה. גם מאזור חיפה והמרכז הגיעו לחגוג בנוף הגליל וליהנות מהאווירה המדהימה בעיר. במסגרת הפסטיבל, הפך אצטדיון "טאגר" למתחם ענק המוקדש כולו לקונספט הבירה, הקולינריה והמוזיקה. הפסטיבל אליו נהרו במשך יומיים למעלה מעשרת אלפים איש, כלל דוכנים שהגישו מותגי בירה של מבשלות מגוונות, דוכני מכירה, מיצגים, סדנאות ושתי הופעות חיות של אברהם טל (במסגרת פרויקט "בימות פיס") ולהקת "היהודים". פסטיבל הבירה של נוף הגליל התקבל באינספור תגובות נלהבות ומחמאות על הארגון המופתי, הסדר וההיצע המגוון. "הרגשתי כמו באירועי הנמל בתל אביב", סיכם אחד התושבים, "הייתה אווירה נהדרת, שפע של פעילויות וארגון פשוט מצוין".
ראוי לציין כי פסטיבל הבירה הוא הפסטיבל רביעי במספר שהעירייה קיימה במהלך השנה במסגרת תוכנית התרבות החדשה שמוביל ראש העיר, רונן פלוט. שלושת הפסטיבלים האחרים הם: השוקולד הבינלאומי, המחול והפולקלור והדינוזאורים. "שמחתי לפגוש את תושבי נוף הגליל נהנים בפסטיבל שמח וססגוני", אמר ראש העיר פלוט, וציין כי הפסטיבל אומנם סגר את הקיץ, אבל כבר בחודש אוקטובר הקרוב, במהלך חוה"מ סוכות, יתקיים בעיר פסטיבל השוקולד הבינלאומי במתכונת מורחבת וחגיגית יותר לרגל התחדשות העיר ושינוי שמה. ראש העיר פלוט הודה לעובדי העירייה ורשת המרכזים הקהילתיים שעמלו על ארגון האירוע שיצא לדרך בהובלת מנכ"לית העירייה, חוה בכר ומנהלת תחום האירועים ברשת המרכזים הקהילתיים, עדי האס.