בטעם מתוק

עיריית נוף הגליל תשיק את שמה החדש באירוע נוצץ וחגיגי. האירוע יפתח את פסטיבל השוקולד בחוה"מ סוכות ויכלול מיצג וידאו מרהיב על בניין העירייה ומופע מיוחד של הזמרת שירי מימון

באווירה המתוקה והחגיגית של פסטיבל השוקולד הבינלאומי, עיריית נוף הגליל מתכננת להציג לראווה את שמה החדש יחד עם תושביה. אירוע ההשקה הרשמי של שם העיר נוף הגליל יפתח את פסטיבל השוקולד הבינלאומי שיתקיים בחוה"מ סוכות.

"זהו פסטיבל הדגל שמייצג את ההתחדשות של העיר והמהפך שהיא עוברת בארבע השנים האחרונות", נמסר מהעירייה בתגובה, וצוין כי האירוע מיועד בעיקר לתושבי העיר ובמהלכו ייחשף קמפיין המיתוג החדש של העיר שיוצא לדרך בשיתוף המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל.

פסטיבל השוקולד הבינלאומי של נוף הגליל הפך בשנים האחרונות לאחד ממוקדי הבילוי המועדפים על המוני בית ישראל בחג הסוכות. בעירייה מבטיחים כי השנה אירועי הפסטיבל יהיו מושקעים יותר וחגיגיים יותר על רקע ההתחדשות בשם העיר. "עשרות מיצגים מיוחדים מהארץ ומהעולם ימלאו את רחבת העירייה והסביבה אליהם יצטרפו מופעים, סדנאות, הפעלות ושלל אטרקציות על טהרת השוקולד", סיפרה מנכ"לית העירייה, חוה בכר, וציינה כי הכניסה לכל אירועי הפסטיבל הינה חופשית ואינה כרוכה בתשלום.