עיריית נוף הגליל השלימה את ההכנות האחרונות לפסטיבל השוקולד הבינלאומי שיתקיים בחוה"מ סוכות

הפסטיבל ייפתח בערב חגיגי בו יוכרז רשמית שמה החדש של העיר ויושק קמפיין המיתוג והלוגו המעודכן

אירוע חגיגי בו יוכרז רשמית שמה החדש של העיר ויושק קמפיין המיתוג והלוגו המעודכן של נוף הגליל יפתח את פסטיבל השוקולד ויכלול מיצג וידאו מרהיב על בניין העירייה, מפגן זיקוקים מרהיב ומופע של הזמרת שירי מיימון.

באווירה המתוקה של פסטיבל השוקולד יוצג, לראשונה, המיתוג החדש של העיר והג'ינגל שילווה אותו בהשתתפות עשרות תושבים בכל הגילאים. מהעירייה נמסר כי הקמפיין יוצא לדרך בשיתוף המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל ולאחר השקתו בפסטיבל הוא ישודר בערוצי הטלוויזיה השונים וברדיו.

יצוין כי את פסטיבל השוקולד הבינלאומי יזם ראש העיר, רונן פלוט, עם כניסתו לתפקיד לפני ארבע שנים. הפסטיבל הפך בשנים האחרונות לאחד ממוקדי הבילוי המועדפים על המוני בית ישראל בחג הסוכות, ובעירייה מבטיחים כי השנה תוכנית האירועים תהיה מושקעת וחגיגית יותר על רקע ההתחדשות בשם העיר. "עשרות מיצגים מיוחדים מהארץ ומהעולם ימלאו את רחבת העירייה והסביבה אליהם יצטרפו מופעים, סדנאות, הפעלות ושלל אטרקציות על טהרת השוקולד", סיפרה מנכ"לית העירייה, חוה בכר, וציינה כי הכניסה לכל אירועי פסטיבל השוקולד הינה חופשית ואינה כרוכה בתשלום.