פרויקטים ללא הפסקה

"צוות הפרויקטים" של עיריית נוף הגליל התכנס ביום שלישי השבוע לישיבת עבודה בלשכתו של ראש העיר, רונן פלוט. בישיבה הוצגו על ידי מהנדסת העיר, סבטלנה גרמן, 80 פרויקטים עירוניים שנמצאים בימים אלה בשלבי ביצוע שונים, במסגרת תוכנית ההתחדשות העירונית

ברשימת הפרויקטים שנמצאים בביצוע בעיריית נוף הגליל ניתן למצוא את הקמת הפארק העירוני כולל אמפיתיאטרון, פלנטריום, פינת חי ואגם נוי מלאכותי, קריית ספורט הכוללת אצטדיון מחודש, מגרשי ספורט לקבוצות הנוער, מרכז תקשורת ואלמנטים הנדרשים למשחקי כדורגל בליגת העל, שיפוץ בנייני מגורים ישנים ברסקו, סלילת כביש אופניים ראשון בעיר באורך של כשני קילומטרים, הקמת שלושה מגרשי מיני פיץ', בניית בית ספר, מקווה ומעונות יום בשכונה הר יונה ג', שיפוץ מועדון חברתי לעולים מאתיופיה. כמו כן הוצגו פרויקטים שהסתיימו לאחרונה בתוכם הקמת מתקן ג'ימבורי במתנ"ס "גרין", שיפוץ אולם ספורט "טאגר" בביה"ס "שרת", ביצוע שיפורים בטיחותיים בכבישים ושדרוג תשתיות ועוד. "תוכנית ההתחדשות העירונית התחילה עם מאה פרויקטים ועברה את  ה-250", אמרה מהנדסת העיר גרמן "בכל פעם שמסתיים פרויקט אחד ראש העיר מוסיף עוד שלושה כך שהרשימה רק הולכת וגדלה".