עשרות תחנות אוטובוס חדשות בנוף הגליל

תחנות חדשות הוצבו השבוע ברחובות העיר כחלק מהרפורמה במערך התחבורה הציבורית והשירות לתושב

מינהל ההנדסה בעיריית נוף הגליל ביצע השבוע שלב נוסף בפרויקט רחב היקף במסגרתו יוחלפו כל תחנות האוטובוס הישנות בתחנות חדשות ומתקדמות. התחנות החדשות שהוצבו ברחבי העיר הן בעלות מראה מודרני אורבני והן גם מונגשות לאנשים בעלי צרכים מיוחדים. "עיריית נוף הגליל שמה את נושא הנגשת התחבורה הציבורית לכלל התושבים בראש סדר העדיפויות העירוני בדגש על נגישות לבעלי צרכים מיוחדים", אמר ראש העיר, רונן פלוט, וציין כי מטרת הפרויקט היא להקל על שגרת יומם של התושבים שמשתמשים בתחבורה הציבורית ובמיוחד האוכלוסייה המבוגרת והאזרחים הוותיקים בעיר".

פלוט ציין כי התחנות החדשות הן חלק בלתי נפרד מההתחדשות העירונית הכוללת המתבצעת בימים אלה בכל רחבי העיר וכי לצד הפרויקטים הגדולים כמו הקמת קריית הספורט, הפארק העירוני וסלילת כבישים, העירייה ממשיכה לבצע שורה ארוכה של פרויקטים קטנים ובינוניים ובתוכם: הקמת מרכז חדשנות במתנ"ס ברקוביץ'', ג'ימבורי בהיכל "גרין", מועדון קהילתי חדש ליוצאי אתיופיה, שילוט עירוני וגם תחנות אוטובוס חדשות.