פעילות נמרצת של ועדות העירייה בנוף הגליל

בתוך פחות מחודשיים התכנסו לא פחות משמונה ועדות העירייה בנושאים שונים, חלקם חדשים ומעוררי סקרנות

על שולחן מליאת מועצת עיריית נוף הגליל בישיבתה ביום שלישי השבוע, הונחה ערימה של פרוטוקולים מישיבות ועדות העירייה שהתכנסו בחודשיים האחרונים: הקצאות, בטיחות בדרכים, שמות, יקיר העיר, קידום מעמד הילד, ספורט ומיגור אלימות. כל הנושאים הללו נדונו בוועדות השונות שהתכנסו בחודשיים האחרונים בהשתתפות חברי מועצת העיר ונציגי ציבור.

"הפעילות הנמרצת של ועדות העירייה ראויה לציון", אמר ראש העיר, רונן פלוט, "הדבר מעיד על רצינותם של חברי מועצת העיר ונכונותם לתרום ולהיות שותפים אקטיביים בעשייה העירונית".

ואכן, עיון בפרוטוקולים של הוועדות השונות מצביע על טיפול עומק בנושאים שונים הקשורים לאיכות החיים ולרווחת התושבים. בוועדת הבטיחות בדרכים, למשל, נדונה סוגיית המאבק בתאונות הדרכים והתקדמות בפרויקט סלילת כביש אופניים ברחוב יקינטון. ועדת הספורט המליצה על בחינה של הקמת אולם ספורט משולב עבור ענפי הלחימה הפעילים בעיר ותקצוב הפקת טקס עירוני לספורטאים מצטיינים. בוועדה למיגור אלימות התקיים דיון מעמיק בנושא הטיפול בנערות וילדים החשופים לאלימות. בוועדה לקידום מעמד הילד הומלץ על הפעלת ליגת ספורט בענפי הכדורסל והכדורגל להעצמת תלמידי בתי הספר היסודיים. יש לציין כי כל החלטות ועדות העירייה אושרו פה אחד על ידי מליאת מועצת העיר.