סדר יום חינוכי

מנהל חינוך וקהילה בעיריית נוף הגליל קיים השבוע ישיבה מקצועית בהשתתפות ראש העיר, רונן פלוט

ראש מנהל חינוך וקהילה בעיריית נוף הגליל, ד"ר עינבל ויינברג, שנכנסה לתפקידה לפני מספר חודשים, הציגה בפני ראש העיר, רונן ומנכ"לית העירייה, חוה בכר, את עיקרי תוכנית העבודה של המנהל בראשותה.

ד"ר וינברג הציגה ארבעה אבני דרך מובילים בחזון המנהל: מקצועיות, שיתוף פעולה ומתן שירות ראוי, יצירתיות והקפדה על נהלי עבודה. "עיריית נוף הגליל התברכה בצוות מקצועי ומסור במנהל החינוך, חשוב לשמר אותו ולטפח אותו", אמרה ד"ר וינברג, וציינה כי תוכנית העבודה של המנהל תשים דגש על הכשרה מקצועית של הצוותים החינוכיים בתוך המנהל ומחוצה לו. "מטרת העל היא לשפר ולהשביח את השירות לתושב", הוסיפה.

ראש העיר, רונן פלוט, המשמש כמחזיק תיק החינוך, אמר כי מערכת החינוך של נוף הגליל שואפת למצוינות ועושה ככל שלאל ידה על מנת לספק לתלמידי העיר את החינוך הטוב ביותר וברמה הכי גבוהה שיש. "אנחנו משקיעים משאבים אדירים בתחום החינוך, הן בהיבט הפיזי והן  בהיבט הלימודי פדגוגי, מתוך ראייה מערכתית עירונית שמציבה את החינוך כיעד מספר אחד בחשיבותו ובתרומתו לעתיד העיר", אמר פלוט.