שי בנוף הגליל

שר החינוך לשעבר, שי פירון, הגיע השבוע לראות מקרוב את תנופת הפיתוח וההתחדשות בנוף הגליל

שי פירון, שר החינוך לשעבר, שעוסק כיום בפעילויות חברתיות וקהילתיות ובקירוב לבבות בין כל המגזרים בחברה הישראלית, ביקר השבוע בנוף הגליל. "שמעתי רבות על הדברים הטובים שמתרחשים לאחרונה בעיר והייתי חייב לבוא ולראות מקרוב. העיר נראית יוצא מן הכלל וזה פשוט תענוג לבקר כאן", אמר השר לשעבר פירון במפגש שקיים עם ראש העיר רונן פלוט, מנכ"לית העירייה חוה בכר וראש מינהל חינוך וקהילה ד"ר ענבל ויינברג.

ראש העיר פלוט הציג את תכניות העירייה לשנה הקרובה 2020, וסיפר על הפרויקטים הרבים המתבצעים בעיר בהיקפים של מאות מיליוני שקלים. "אני נפעם ממה שקורה פה, העיר כולה שינתה את פניה מקצה לקצה ושמה הטוב הולך לפניה. אין ספק כי נוף הגליל היא כיום עיר בעלייה וכמוני יש עוד רבים שמבקשים לבקר ולראות מקרוב את הפלא שקורה פה".