הצלחה אדירה לקולנוע נוף הגליל

אולם קולנוע 2 התמלא בשבת האחרונה עד אפס מקום. בשל הביקוש הרב, נפתח אולם 1 להקרנה נוספת על מנת שלא לאכזב את התושבים שהגיעו למרות מזג האוויר הסוער

הקולנוע העירוני של נוף הגליל התחדש לאחרונה והשתדרג באולם נוסף שהוקם בסיוע המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל. האולם החדש מאובזר בציוד סאונד חדיש ומכיל 60 מושבים בישיבה מרווחת. רשת המרכזים הקהילתיים בהנהלתה של בתיה כהן ובראשות יו"ר הדירקטוריון עירית שחר, שדרגה לקראת החורף גם את איכות הסרטים באמצעות הסכם חדש שנחתם עם ספקי סרטים מובילים בארץ באמצעות מנהל השיווק, יקי סצ'נקו, הסכם משודרג עם מפיצי סרטים גדולים בארץ "טוליפ", "רד קאייפ" ו"האוזן השלישית". "אנו מביאים לעיר את הסרטים החדשים ביותר ורבי מכר מהשורה הראשונה כמו  ג'וקר, מהיר ועצבני, הובס ושואו, דוקטור סליפ ועוד", סיפר סצ'נקו.

שיא הצפייה נרשם בסוף השבוע האחרון כאשר רבים מתושבי העיר בחרו לבלות את השבת הסוערת באולם הקולנוע החמים. כבר בשעות הבוקר אזלו כל הכרטיסים לסרטי הילדים ועל מנת שלא להשיב את פניהם ריקם החליטה בתיה כהן, מנכלי"ת רשת המרכזים הקהילתיים, לפתוח הקרנה נוספת באולם 1.

יצוין כי לצד סרטים חדשים מוקרנים בקולנוע נוף הגליל סרטי איכות ייעודיים לקהלים שונים: דוברי השפה הרוסית, משפחות, ילדים ואזרחים ותיקים במסגרת מיזם "שלישי בשלייקס". "הכי מרגש לראות את האנשים הבוגרים מגיעים בקור הגדול לסרט" מסכם סצ'נק'ו, "ביום שלישי שעבר הגיעו מעל 40 צופים ויצאו נרגשים ומאושרים, אחת מהן סיפרה כי בעלה הקים אותה מהמיטה כשהיא כבר עם פיג'מה, חצי שעה לפני ההקרנה ושכנע אותה לבוא ולצפות בסרט "לעולם לא מאוחר" - רב מכר משנה תודעה נוגע ללב".
יו"ר דירקטוריון רשת המרכזים הקהילתיים, עירית שחר, ציינה כי לרשות התושבים הותקנה מערכת רכישת כרטיסים דיגיטלית חדישה, המאפשרת לשריין מקומות בקליק, בלחיצה על קישור בלי לצאת מהבית. לדברי שחר בחודש פברואר הקרוב יצוין בקולנוע "חודש מיוחד לאנשים מיוחדים" ויוקרנו סרטים מיוחדים בנושא מודעות וקבלת האחר כולל רב מכר הקרנת טרום בכורה של הסרט רב המכר "בואו כפי שאתם" ראש העיר, רונן פלוט , שיזם והוציא לפועל את מיזם הקמת הקולנוע העירוני אמר כי הוא מתרגש בכל פעם מחדש לקבל דיווחים על אולם מלא וכרטיסים סולד אאוט, "משמח את הלב לראות את התושבים מגיעים לקולנוע ונהנים מסרטים איכותיים ליד הבית, אין שום סיבה שתושבי העיר יצטרכו לנסוע עד לחיפה על מנת לצפות בסרטים חדשים, יש להם אותם ליד הבית, נגיב וגם יותר זול".