מתחדשים בנוף הגליל

עיריית נוף הגליל סיימה השבוע הקמת ארבעה מגרשי ספורט רב תכליתיים (מיני פיץ') ושתי גינות מוזיקאליות לרווחת התושבים

תנופת הפיתוח וההתחדשות בנוף הגליל לא נעצרת אפילו לרגע אחד. השבוע סיימה העירייה פרויקט הקמת עוד ארבעה מגרשי ספורט רב-תכליתיים (מיני-פיץ') ברחבי העיר ושלוש גינות מוזיקליות, בסיוע המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל.

במקביל נמשך במלוא הקצב ביצוע פרויקט עדכון כתובות מגורים ברחבי העיר, ביצוע עבודות פיתוח סביבתי בשביל האופניים ברחוב יקינטון התקנת תאורה דקורטיבית ברחוב עצמון, שתילת עצי פרחי ברחבי העיר והשלמת פרויקט הקמת מרכז הספורט החדש בשכונת הר יונה.

מהעירייה נמסר כי לצד הפרויקטים הללו, מתבצעים שני פרויקטים גדולים - הקמה מחדש של אצטדיון "גרין", כולל התאמתו לליגת העל והקמת פארק עירוני הכולל אמפיתיאטרון, אגם נוי אקולוגי, פינת חי, פלנטריום ומתחמי משחקים מושקעים.