עיריית נוף הגליל ביצעה חיטוי מקיף ויסודי למתקני השעשועים ותחנות האוטובוסים במרחב העירוני

חומר החיטוי מסוג אמוניום רבעוני 10% יעיל כנגד עובשים, חיידקים ווירוסים שונים

למען ההיגיינה ולטובת הפחתת הסיכון להידבקות בנגיף הקורונה, עיריית נוף הגליל לקחה יוזמה וביצעה השבוע חיטוי יסודי של כל המתקנים העירוניים במרחב הציבורי, לרבות תחנות אוטובוסים וגני שעשועים. החיטוי בוצע על ידי חברה המתמחה בחיטוי והדברה: "אנו משתמשים בחומר שאינו רעיל ואינו מסוכן למגע אדם. ניתן לשהות בקרבת המקום דקות אחדות לאחר החיטוי מבלי כל חשש" נמסר מן החברה. מהעירייה נמסר כי ביצוע החיטוי אינו מהווה תחליף להוראה החד משמעית שלא לצאת מן הבית: "אנו מבקשים מציבור התושבים להקפיד על מילוי ההנחיות ולהישאר בבית, עם זאת יש תושבים שצריכים להשתמש בתחבורה ציבורית לצרכים דחופים".

מהעירייה נמסר כי חברת האוטובוסים עפיפי מבצעת מדי ערב חיטוי יסודי של האוטובוסים שנמצאים בשימוש.