127 אלף צפיות בסרטון של עיריית נוף הגליל לציון ה 9 במאי

בכפוף למגבלות הקורונה, עיריית נוף הגליל ציינה ביום שישי האחרון את יום הניצחון על גרמניה הנאצית. האירוע שודר בעמוד הפייסבוק של ראש העיר וזכה למספר שיא של צפיות

במגבלות הקורונה, העירייה ציינה ביום שישי שעבר את ה-9 במאי,יום הניצחון על גרמניה הנאצית, בשורה של אירועים לכבודם של הווטרנים שהשתתפו בקרבות.

ראש העיר, רונן פלוט, פתח את היום בטקס זיכרון לנופלים במלחמת העולים השנייה והניח זרים באנדרטאות המוצבות בשכונה הדרומית וברחבת מוזיאון השואה. בחלקו השני של היום העירייה קיימה מופע חגיגי לכבוד הווטרנים.

האירוע שודר בעמוד הפייסבוק של ראש העיר וזכה למספר שיא של צפיות, 127 אלף, מאות שיתופים ו- 3500 לייקים. ההדים החיוביים לאירוע של נוף הגליל הגיעו עד לשגרירות רוסיה בישראל והקונסול העלה ציוץ וכתב כי נוף הגליל גרפה השנה את המקום הראשון בארץ באירועי ה-9 במאי. האירוע הופק על ידי מנהלת תחום האירועים העירוניים, רדה ריינס וכלל חלוקת זרי פרחים לבתיהם של הווטרנים על ידי עובדי עירייה ומתנדבים. ראש העיר, רונן פלוט, הודה לנציגי פיקוד העורף שהשתתפו באירוע והביע תקווה כי בשנה הבאה ובמלאות 76 שנים לניצחון, ניתן יהיה לחזור ולחגוג במצעד המסורתי לכבוד הווטרנים.

באיגרת ששלח ראש העיר פלוט לווטרנים הוא כתב: "בשמי ובשם תושבי נוף הגליל, אני מצדיע לכם. אתם הגיבורים האמתיים של המלחמה הקשה ביותר בתולדות העולם, לחמתם לצד צבאות בעלות הברית והבסתם את הצבא הנאצי".

IMG-20200508-WA0026