חינוך על הגובה

פתיחה חלקה עם אפס תקלות וסדר מופתי רשמה השבוע מערכת החינוך של נוף הגליל

עיריית נוף הגליל הייתה בין הרשויות הבודדות שפתחו את כל מערכת החינוך ביום ראשון השבוע בהתאם להחלטת הממשלה לאחר שנערכה כראוי וביצעה את כל הפעולות הנדרשות על פי הנחיות משרד הבריאות.

צוותי החינוך שמחו לקבל את פניהם של התלמידים הנרגשים לאחר חודשיים של חופשה מאולצת. היערכות העירייה החלה עוד בטרם פורסמה ההחלטה הרשמית וכללה ניקיון יסודי של כל מוסדות החינוך, בדיקת תקינות המתקנים, עמדות אלכוג'ייל וכן ביצוע עבודות גינון וניקיון סביבתי.

בשל החום הכבד ששרר השבוע, ראש העיר רונן פלוט יזם רכישה של ארגזי מים מינרלים ואספקתם לבתי הספר, לטובת תלמידים ששכחו  להביא מים מהבית.

כמו כן העירייה הסדירה קווי אוטובוסים מיוחדים לטובת התלמידים ודאגה להפעיל מרכזים מיוחדים להטענת כרטיס רב קו. "עשינו את הכל על מנת שהתלמידים ירגישו בטוחים ושיהיה להם כיף ונעים לחזור לשגרה טובה" סיכם ראש העיר, רונן פלוט.

IMG-20200515-WA0017