מד"א בוחן הקמת תחנת מרחב עמקים בנוף הגליל

ראש העיר רונן פלוט קיים השבוע ישיבת עבודה עם מנכ"ל מד"א אלי בין, ראש לשכתו אורי שחם ומנהל מרחב גלבוע יוסי פחימה

אפקט הקמת קריית הממשלה החדשה בנוף הגליל - הרחבת אכלוס משרדי ממשלה וגופי ממשל שונים לצד העצמת היכל המשפט וחיזוק מעמדה של העיר כבירת המחוז על ידי הקמת תחנת מרחב המשטרה ובניית תחנת כיבוי אש מחוז הצפון -  מגיע גם למד"א.

בישיבת עבודה שקיים השבוע ראש העיר, רונן פלוט, עם מנכ"ל מד"א אלי בין, ראש לשכתו אורי שחם ומנהל מרחב גלבוע יוסי פחימה, נדונה לראשונה אפשרות להקמת תחנת מרחב של מד"א בנוף הגליל.  בישיבה השתתפו  סגני ראש העיר אלכס גופמן ואלכס גדלקין, מהנדסת העיר סבטלנה גרמן, אדריכלית העיר סבטלנה גופמן והיועצת המשפטית עו"ד אולגה גורדון.

ראש העיר פלוט  פתח את הישיבה בדברי תודה לארגון ולצוותים הרפואיים במד"א על תפקודם המסור בימי הקורונה. פלוט ציין כי נוף הגליל נמצאת בתנופת פיתוח אדירה ובשנים האחרונות התחזק לאין שיעור מעמדה כעיר מחוז הגליל. "כל משרדי הממשלה נמצאים בעיר, כל הגופים הציבוריים הגדולים וגם גופי ההצלה, כב"א ומשטרה ברמת המרחב והמחוז. הגיע הזמן שגם מד"א תצטרף ותרחיב את שירותיה בעיר לרווחת התושבים וכלל האזור", אמר פלוט. המנכ"ל בין אמר כי שמה של נוף הגליל הולך לפניה בכל הפרמטרים. "בהחלט יש מקום  להקים בעיר תחנת מרחב במסגרת יזמות משותפת עם העירייה על פי מודל שביצענו עם עיריית אשדוד ורשויות נוספות", אמר בין.

בין שיבח את פעילות העירייה והעומד בראשה בכל תקופת הקורונה וציין את הלהט של ראש העיר לייצר תנאים מיטביים לבריאות התושבים בכל זמן נתון. "הקמת פרויקט מסוג זה במסלול יזמות משותפת ישפר את שירותי הרפואה לתושבי העיר והאזור". בהמשך הישיבה התקיים סיור בשטח המיועד להקמת תחנת המרחב וסוכם על המשך בחינת הפרויקט על ידי הגורמים המקצועיים.

IMG-20200520-WA0005