מתקני מים קרים הוכשרו בכל בתי הספר בנוף הגליל

עיריית נוף הגליל יזמה פתרון פשוט אבל יעיל להפעלת מתקני הקולרים בבתי הספר שהושבתו בשיא החום בשל החשש מהידבקות בקורונה: העירייה רכשה ברזים חדשים המכוונים כלפי מטה ומאפשרים מילוי מים קרים לתוך בקבוקים.

מה עושים כשמשרד הבריאות אוסר על שתיית מים קרים  ממתקני הקולרים בבתי הספר גם ב 40 מעלות חום בצל?  ראש עיריית נוף הגליל, רונן פלוט מצא פתרון פשוט – לרכוש ברזים חדשים ולהפוך את כיוון זרימת המים כך שניתן יהיה למלא בקבוקים ריקים אך לא לשתות מהפה.

הרעיון יצא לביצוע באמצעות אמיר חנוך סגן מנהל אגף לוגיסטיקה במנהל החינוך וגבי פרטוש אינסטלטור באגף הטכני של העירייה. "רכשנו ברזים חדשים והתקנו אותם במתקני הקולרים של בתי הספר כך שהתלמידים לא צריכים יותר לסחוב בקבוקי מים מהבית ויכולים לשתות מים קרים ללא הגבלה באמצעות מילוי בקבוקים ריקים" הסביר אמיר חנוך וציין את הביצוע המידי של הפרויקט  בשל גל החום הקיצוני שפקד השבוע את המדינה. בבתי הספר קיבלו בשמחה את הקולר החדש וברוח התקופה קראו לו "קולרונה"  - קולר מותאם להגבלות ימי הקורונה.

IMG-20200519-WA0037