ראש העיר פלוט נפגש עם הפילנטרופ מיכאל מונבלט, מנהל קרן טאגר בישראל

מטרת הפגישה: לגייס את משפחת טאגר לשיפוץ המגרש האתלטי במלאות 30 שנה להקמתו

מגרש טאגר בנוף הגליל הוקם בשנת 1990 בסיוע משפחת טאגר שביקשה להנציח את זכרו של בנה מרק טאגר ז"ל, שנספה בתאונת מטוס בהיותו בן 22. המגרש לא תוחזק כהלכה ובשני העשורים האחרונים עומד מוזנח וכמעט אינו בשימוש לפעילות ספורטיבית. המגרש נמצא ברשימת הפרויקטים המיועדים לשיפוץ במסגרת תוכנית ההתחדשות העירונית אשר ברובה ממומנת מתקציבים שמחוץ לעירייה ושגויסו על ידי ראש העיר, רונן פלוט, בתוכם תרומת משפחת גרין לשיפוץ האצטדיון ע"ש גרין.

ביום רביעי השבוע נפגש ראש העיר פלוט עם מנהל קרן טאגר בארץ, הפילנטרופ מיכאל מונבלט, והציג בפניו את הצורך בסיוע כספי לטובת ביצוע הפרויקט. מונבלט ציין בפגישה כי הוא מלווה את המיזם עוד מימי הקמתו בתקופת כהונתו של ראש העיר המנוח מנחם אריאב, וכי מאז המגרש לא תוחזק כהלכה למרות הבטחות חוזרות ונשנות לאורך עשרות השנים. ראש העיר פלוט אמר כי הוא מבין ללבה של המשפחה, ועם זאת פניו מופנות קדימה לעבר העתיד ואין בכוונתו לבכות על חלב שנשפך. "מה שהיה לפני 30 שנה היה. נוף הגליל נמצאת כיום במקום טוב, מקום של התפתחות אדירה ואנחנו מבקשים שטאגר יהיה חלק ממנה", אמר.

מונבלט הבטיח להעביר את המסר למשפחה המתגוררת בלונדון ולנסות להניע אותם לחדש את שיתוף הפעולה עם העירייה. מנכ"לית העירייה, חוה בכר שהשתתפה בישיבה, ציינה כי העירייה שיפצה לאחרונה את אולם הספורט ע"ש טאגר הנמצא בסמוך למגרש במתחם ביה"ס אורט "שרת" ונשאה בעלויות השיפוץ. "אני רואה שאתם רציניים וברוח זו אעביר את המסר למשפחה בלונדון", הבטיח מונבלט.