בשבילי השוקולד

הפתעה מתוקה: שלושה שבילי שוקולד יקבלו את פניהם של באי הפארק העירוני החדש בנוף הגליל

שלושה שבילי שוקולד יקבלו את פניהם של באי הפארק העירוני החדש בנוף הגליל. השביל הראשון יצא לדרך השבוע בסיכום פגישת עבודה שקיים ראש העיר, רונן פלוט, עם איתי אנגלנדר, מנכ"ל חטיבת הממתקים בחברת "שטראוס עלית" ודינה שומנוב, מנהלת השיווק בחברה.  בישיבה השתתפו מנכ"לית העירייה חוה בכר, היועמ"ש אולגה גורדון, גזבר העירייה עדי מלכה ומ"מ ראש העיר אלכס גדלקין. "הישיבה עסקה בקידום שיתופי הפעולה בין הרשות לחברה למען הקהילה בנוף הגליל", סיפרה מנכ"לית העירייה בכר, וציינה כי מפעל "שטראוס עלית" תומך בפסטיבל השוקולד, זו שנה רביעית. "השנה, בעקבות הקורונה, ניאלץ ככל הנראה לבטל את הפסטיבל, אולם 'שטראוס עלית' הביעה נכונות לקחת חלק במיזם שבילי השוקולד בפארק ולהעמיד לטובתו את התקציב שיועד לפסטיבל השוקולד", אמרה.

שביל או רחוב עלית בפארק ימותג באופן שמבטא את  הוויית המפעל שמייצר שוקולד. מנהלת השיווק, דימה שמונוב, תוביל את תהליך המיתוג המתוק של השביל ובין היתר עלו רעיונות להציב ספסלים דמויי שוקולד, מיצגים מעולם הממתקים, עמודי תאורה מתוקים וכיו"ב. בעירייה מייעדים שני שבילים נוספים למפעל "אפיפית" הפועל בעיר ומפעל "כרמית" שמוקם בפארק "ציפורית" ומתעתד להעתיק את פעילותו מראשל"צ לנוף הגליל.

"הפארק העירוני של נוף הגליל הולך להיות אחד הפארקים היפים, המושקעים והאטרקטיביים במדינת ישראל. שבילי השוקולד יעצימו את חוויית הבילוי בפארק ומיתוגה של נוף הגליל כעיר השוקולד על הגובה", נמסר מהעירייה.