שוברים את הכוס בעיריית נוף הגליל

עיריית נוף הגליל מעמידה את גינת העירייה והרחבה המטופחת בכניסה לבניין לטובת זוגות צעירים מקרב תושבי העיר שנאלצו שוב לדחות את מועד חתונתם עם כניסתן של המגבלות החדשות

ההנחיות החדשות שנכנסו בתחילת השבוע לתוקף, לפיהן ניתן לקיים אירועי שמחות בהשתתפות עד 50 איש בלבד, הותירו זוגות רבים בדילמה היכן יקיימו את החתונה שקבעו מבעוד מועד, והאם לבטלה לנוכח ההחמרה בהתפשטות נגיף הקורונה. ראש עיריית נוף הגליל, רונן פלוט, הציג השבוע פתרון יצירתי המעמיד את רחבת העירייה לטובת תושבי העיר ומאפשר קיום אירוע שמח וחגיגי תחת כיפת השמיים ובכפוף להגבלות. "צריך לקחת בחשבון שחלק מהזוגות כבר דחו פעם אחת את מועד החתונה בגל הראשון ובזמן ההפוגה קבעו מועד חדש, וזאת בהתאם להנחיות שאפשרו קיום אירוע בהשתתפות של 250 איש", הסביר ראש העיר פלוט, "ההנחיות החדשות יצרו בעיה שמעמידה את הזוגות בפני דילמה קשה".

ראש העיר פלוט מציע לזוגות שכבר תכננו את מועד החתונה לא לבטל אותה. "אנחנו בשיא עונת הקיץ, רחבת העירייה טובלת בדשא ירוק ובהחלט יכולה לשמש לקיום חתונה שמחה תחת כיפת השמיים. אנו נסייע גם בארגון האירוע וביחד עם המועצה הדתית לקיים את מצוות 'טקס חופה וקידושין'", הבטיח פלוט.

ראש העיר ציין כי גם בגל הראשון של הקורונה העירייה סייעה בארגון חתונות שהתקיימו בעירייה, אחד מהזוגות שנישאו כבר מצפה לילד כך שמזל טוב - יש.