מנוף הגליל באהבה

ראש עיריית נוף הגליל רונן פלוט העניק השבוע תעודות הערכה מיוחדות לכל בוגרי יב' שבגלל הקורונה נאלצו לוותר על נשף הסיום החגיגי

העירייה הנפיקה 220 תעודת הערכה ממוסגרת בחתימת ידו של ראש העיר והן נמסרו לבוגרי התיכוניים במפגשי הסיום שהתקיימו בבתי הספר אורט "שרת" ו"אלון", במתכונת מצומצמת לנוכח מגבלות הקורונה.

מהעירייה נמסר כי מידי שנה, בסיום לימודי התיכון, שני תלמידים נבחרים זוכים לתעודת הערכה אישית מראש העיר וזאת לאחר שהומלצו על ידי מנהלי בתי הספר ראויים לקבל את התעודה על פעילותם החברתית ומעורבותם בקהילה. השנה, בצל הקורונה, בוטל נשף הסיום של תלמידי יב' אולם בניסיון לפצות על תחושת האכזבה של התלמידים החליט ראש העיר רונן פלוט להפתיע במחווה מיוחדת ולהעניק לכל התלמידים תעודת הערכה ממוסגרת. בתעודה נכתב: "על סיום לימודי התיכון בשנת תש"ף 2020, שנה בה העולם כולו ובתוכו מדינת ישראל, התמודד עם מגפת הקורונה. מהעירייה. לא התאפשרה חוויית הפרידה מבית הספר כמקובל אולם הייתם שותפים למאמץ הכולל בימי המשבר ההיסטורי, צלחתם  את הקשיים ועמדתם בכל המטלות באופן מעורר הערכה". התלמידים הגיבו בהתרגשות  והודו על המחווה: "התעודה תישאר מזכרת מחוויה היסטורית של שנת סיום התיכון בקורונה, אירוע שקורה פעם ב-100 שנה".