הקורונה לא עוצרת את מהפיכת הכבישים בנוף הגליל

למרות הקורונה, עיריית נוף הגליל ממשיכה במלוא המרץ להוציא לפועל פרויקטים לחידוש ושדרוג תשתיות הכבישים

עיריית נוף הגליל החלה השבוע בביצוע פרויקט שדרוג כביש רחוב יזרעאל, כחלק מתוכנית ההתחדשות הכוללת. במסגרת העבודות, הכביש יעבור טיפול יסודי כולל ריבוד ויצטרף לרשימה ארוכה של כבישים שחודשו ושודרגו בתוכנית הכוללת בהובלת מינהל ההנדסה בעירייה ובשיתוף משרד התחבורה.

עד כה שודרגו הכבישים ברחובות: השושנים, החיטה, מעלה יצחק, דרך החטיבות, אריאל שרון, חרמון, תבור, שדרות מנחם אריאב, רימון, יקינטון, כרכום ועוד. מהעירייה נמסר כי לצד הטיפול בכבישים העירוניים, משרד התחבורה מבצע  בימים אלה פרויקטים גדולים לשדרוג תשתיות הכבישים בכניסות לעיר, בכבישים  79 ו-6400 מצומת המוביל. כמו כן מקודם בוועדות התכנון סלילת כביש חדש שיחבר את העיר ישירות למנהרות בואכה עפולה, עוקף צומת המוסכים.