קיץ של שיפוצים

עיריית נוף הגליל מנצלת את חופשת הקיץ לשיפוץ מוסדות חינוך

בעיריית נוף הגליל לא מבזבזים זמן. לקראת סיום פעילות בית הספר של החופש הגדול, החלה העירייה ביישום תוכנית שיפוץ מוסדות חינוך והכנתם לפתיחת שנה"ל. ראש העיר, רונן פלוט, הנחה את מנהל ההנדסה והחינוך לבצע בדק בית מקיף בכל מוסדות החינוך ולתת עדיפות לביצוע עבודות בטיחות, הנגשה ושדרוג סביבת הלימודים. "ילדי נוף הגליל ראויים למבנים הטובים ביותר", אמר פלוט וציין כי לצד ההשקעה בהון האנושי העירייה רואה חשיבות להשקעה בסביבת לימודים איכותית ושיפוץ פיזי של המבנים.

מהעירייה נמסר כי השבוע הושלם פרויקט רחב היקף במסגרתו בוצע חיזוק מבנה בית ספר "כרמל" מפני רעידות אדמה בהשקעה של למעלה מארבעה מיליון שקלים. מהנדסת העיר, סבטלנה גרמן, מסרה כי במסגרת שיפוצי הקיץ הוחל השבוע בעבודות תשתית להתקנת פיר מעלית בשלושה בתי ספר בעיר, וזאת לאחר שבשנה האחרונה הותקנה מעלית בשלושה בתי ספר נוספים. כמו כן הוחל בביצוע פרויקט רחב היקף לשיפוץ בית ספר "קשת" והכשרתו לקליטת 220 תלמידי בית ספר "תלמוד תורה אומץ" כבר בשנה"ל הקרובה .