ביקור השופטים

בנוף הגליל ביקר ביום שני השבוע צוות ועדת השיפוט בתחרות בטיחות בדרכים במרחב המוניציפאלי

התחרות מתקיימת זו שנה ראשונה על ידי המועצה לישראל יפה בשיתוף משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים והמרכז לשלטון מקומי במטרה להגביר את המודעות והמחויבות של הרשויות המקומיות לנושאי בטיחות בדרכים ושיפור התנאים הפיזיים לטובת משתמשי הדרך. מהנדסת העיר, סבטלנה גרמן, הציגה את הפעילות הענפה של העירייה בתחום הבטיחות בדרכים בכל הקשור לשיפור תשתיות כבישים, מתקני בטיחותי במרחב הציבורי, סימון נתיבים ומעברי חצייה, התקנת מעקות בטיחות, הסברה ואכיפה.

ראש מינהל חינוך וקהילה, ד"ר עינבל וינברג, הציגה את הפעילות החינוכית בבתי הספר ובגני הילדים וציינה כי  נושא הזהירות בדרכים הינו חלק בלתי נפרד ממערכת הלימודים בבתי הספר. צוות השופטים התרשם מהדברים ובעיקר מהסיור שנערך בסיום ישיבה במהלכו ראה מקרוב את הפרויקטים הרבים שהתבצעו בעיר במסגרת המאבק בתאונות הדרכים. "ללא קשר לתחרות כלשהי, העירייה מבצעת פעילות חסרת תקדים בנושא הגברת הבטיחות בדרכים, אכיפה, חינוך והסברה", אמר ראש העיר, פלוט.