נוף מצוין

שר המדע והטכנולוגיה יזהר שי  התפעל מתכניות הלימוד החדשניות בבית המצוינות של קק"ל בנוף הגליל

שר המדע שי  ביקר ביום חמישי השבוע בבית קק"ל למצוינות יחד עם ראש העיר רונן פלוט ואנשי החינוך בעירייה. את פניהם קיבל אבי מוסן המנהל הארצי של הפרויקט ושמעון אבוחצירה, מנהל הבית בנוף הגליל. בפני השר הוצגו מגוון תכניות הלימוד וההעשרה המוצעות לבני הנוער במסגרת פעילותם בבית המצוינות לאורך כל ימות השנה. שיאו של הביקור היה כאשר בני נוער, שלוקחים חלק בקורס ראשון מסוגו שמתקיים בשיתוף אוניברסיטת תל אביב במסגרת לימוד החוג למדעי המחשב, סיפרו על השיפור המדהים בהישגיהם בזכות לימודיהם בבית המצוינות." תענוג לראות ולשמוע" אמר השר שי ושיבח את פעילות בית קק"ל בראשות דני עטר ושיתוף הפעולה עם עיריית נוף הגליל והעומד בראש רונן פלוט :"ראש העיר רונן פלוט יכול להרגיש גאווה עצומה מהדברים הגדולים  הטובים  שקורים בהובלתו"