הוצג תכנון ראשוני לפרויקט הקמת מגרש רובד נוער חדש בנוף הגליל

הפרויקט מתוכנן סמוך לאצטדיון המחודש ומיועד לשמש את כל קבוצות ומחלקות הנוער בכדורגל

לאחר השלמת פרויקט הדגל בתחום הספורט - הקמת אצטדיון עירוני ברמה של ליגת העל- עיריית נוף הגליל מקדמת הקמת מגרש רובע נוער שישמש את כל קבוצות הנוער בכדורגל לצורך אימונים ומשחקים. ביום שני השבוע הוצג התכנון הראשוני של הפרויקט על ידי נציגי חברת זך אדריכלים בע"מ שנבחרה לבצע את התכנון . התכנון הוצג בפני ראש העיר רונן פלוט, ממלא מקומו אלכס גדלקין, מהנדסת העיר סבטלנה גרמן, גזבר העירייה עדי מלכה ומנכ"ל קבוצת הכדורגל הפועל נוף הגליל גיל ברעם. המגרש המתוכנן יכלול מלתחות, חדרי הלבשה ושירותים ויהיה מאושר למשחקי בוגרים עד ליגה א' .  ממלא מקום ראש העיר אלכס גדלקין הסביר כי המגרש יוקם על דשא סינטטי בשל יתרונותיו על פני דשא טבעי בכל הקשור לתחזוקה שוטפת :"בדשא סינטטי אין צורך להפסיק את הפעילות במגרש על מנת להעניק לדשא טיפולים ולתת לו לנוח כדפי שנדרש בדשא טבעי, הוא גם נשחק הרבה פחות מעומס אימונים והמשחקים שיערכו עליו ולכן ניתן לעבוד על משך זמן ארוך יחסית בהשוואה לדשא רגיל".

ראש העיר רונן פלוט ציין כי הפרויקט המתוכנן יתוקצב בחלקו על ידי קרן המתקנים של הטוטו וזאת על מנת לספק לבני הנוער מתקן ראוי לאימונים ולמשחקים : "בנוף הגליל יש  בית ספר לכדורגל ו-7 קבוצות נוער. מתקן ראוי לא רק יספק מענה למאות בני נוער אלא גם יעצים את הפעילות הספורטיבית בקרב כלל בני הנוער וימריץ אותם להצטרף לבית הספר ולקבוצות ברמות השונות" אמר ראש העיר רונן פלוט ועם זאת ציין כי הפרויקט נמצא בשלבי תכנון בלבד ועדיין לא הוחלט סופית באיזה מתכונת יצא לביצוע.