בנוף הגליל מוכנים לקליטת  תלמידי ה' – ו'

בבתי הספר ומנהל החינוך בעירייה הושלמו השבוע ההכנות לקראת פתיחת כיתות ה' – ו', חמישה ימים בשבוע, בכפוף לאישור המתווה בהחלטת ממשלה

כיתות  א' – ד' בנוף הגליל לומדים חמישה ימים בשבוע במתכונת כמעט מלאה בהתאם למדיניות מערכת החינוך העירונית המצדדת בהחזרת מערכת החינוך לשגרה בכפוף למגבלות הקורונה. "התלמידים, ההורים, צוותי החינוך ומנהל החינוך צמאים לחזור לשגרה ועושים את הכל על מנת להתאים את המערכת למציאות המשתנה תוך שמירה קפדנית על כללי הבריאות" נמסר מהעירייה בתגובה וצוין כי כבר במהלך שבוע זה, עוד בטרם נתקבלה ההחלטה הסופית בדבר חזרתם של תלמידי כיתות ה' – ו' , יזמו  מנהלי בתי הספר  היסודיים בעיר מפגשי פעילות חברתית עם התלמידים בכיתות הגבוהות  על מנת להכין אותם לקראת חזרתם ללימודים פרונטאליים, לאחר תקופה ארוכה של למידה מרחוק באמצעות הזום.  כך למשל, בבית  הספר היסודי "כרמל"  בהנהלת נורית יעקב, התקיימו שלשום מפגשי למידה חברתית רגשית מחוץ לבית הספר במרחבים הפתוחים.