עיריית נוף הגליל אישרה מתן היתר בתנאים לבניית 177 דירות בפרויקט השכרה ארוכת טווח ח לתקופה של 20 שנה

הפרויקט כולל  12 בנייני מגורים שיושכרו תחת תנאי המכרז ל – 20 שנה לפחות, חלקן בשכר דירה מופחת וחלקן במחיר השוק. 49 דירות וספות בפרויקט ימכרו בשוק החופשי

הועדה המקומית נוף הגליל אישרה מתן היתר בתנאים לפרויקט שכירות ארוכת טווח הכולל 177 דירות להשכרה, חלקן בשכר דירה מופחת. 49 דירות וספות בפרויקט ימכרו בשוק החופשי. הועדה אישרה מתן היתר בתנאים לבניית 12 בניינים בני 9 – 4 קומות הכוללים 226 דירות בנוף הגליל, כפרויקט שכירות ארוכת טווח. המתחם יוקם בהמשך  לזכייה של "דירה להשכיר" על ידי קבוצת גולדן ארט וחברת תאופיק זידאן ויקצה 177 דירות להשכרה ב 5 בניינים ו - 49 דירות למכירה ב 7 בניינים . תמהיל הדירות בבניינים להשכרה ארוכת טווח כולל דירות 2,3,4 ו – 5 חדרים והן יושכרו תחת תנאי המכרז ל – 20 שנה לפחות, חלקן בשכר דירה מופחת וחלקן במחיר השוק. תמהיל הדירות כולל גם  דירת גן וגג ודירות 4 חדרים. ראש העיר רונן פלוט ברך על ההתקדמות בתכנית לקראת התחלת ביצוע עוד בשנת 2021 :" פרויקט דירה להשכיר יספק פתרון זמין, איכותי ושווה לכל כיס עבור תושבי נוף הגליל, בעיקר עבור זוגות צעירים שרוצים לקחת חלק בתנופת הפיתוח האדירה שמתחוללת בעיר אך אין ביכולתם הכלכלית לרכוש דירה." לדברי ראש העיר פלוט, לא במקרה נוף הגליל ברשימת הערים הראשונות בצפון בה יתבצע הפרויקט "תנופת הפיתוח וההתחדשות העירונית נכנסת במלוא הכוח לתחום הבנייה למגורים אשר זוכה לביקוש שיא הן מצד הרוכשים והן מצד היזמים שמזהים את הפוטנציאל האדיר בעיר המתחדשת".
שמעון ג'יני מנכ"ל חברת גולדן ארט מסר כי :"ניהול קונצרני של דיור להשכרה נותן יציבות, רמת תחזוקה ושירותים נוספים לדיירים ברמה שאינה מוכרת בשוק השכירות בין פרטיים. "אנחנו נסמכים על ניסיון רב שנים מארה"ב ומיישמים אותו כיום גם בחיפה שם אנו נמצאים בשלבי אכלוס סופיים של הבניין להשכרה ארוכת טווח ובאכלוס של הבניין הראשון עם דירות למכירה".