נבחר ועד עובדים חדש לעיריית נוף הגליל

לאחר הליך בחירות מסודר שהתקיים בשיתוף ההסתדרות ובברכת ראש העיר רונן פלוט, נבחרו שבעה חברי ועד. הזוכה במרבית הקולות: יו"ר הועד היוצא אילן מונטיצ'לו

יו"ר וועדת הבחירות אמיר חנוך הגיש השבוע את תוצאות הבחירות לוועד עובדי העירייה בשנת 2021,  לפיהם זכה  היו"ר היוצא אילן מונטיצ'לו במרבית קולות העובדים והוא צפוי להיבחר לקדנציה נוספת. אחריו, בהפרש קטן, נבחר יעקב אטליס וחמישה נבחרים נוספים: נורית אטיאס, דני אלביטר, אלון אסטרין, זהבה דדון וחנין כנעאן. כעת יידרשו שבעת חברי הוועד לבחור מבניהם יו"ר. מהעירייה נמסר כי הליך הבחירות התקיים בסדר מופתי ובשיתוף נציגי ההסתדרות "כל המתמודדים ניהלו קמפיין מרשים כולל שלטי בחירות שנתלו בלוחות המודעות בבניין העירייה, סלוגנים ותעמולה כיאה לחגיגה דמוקרטית " נמסר בתגובה.

שיעור הצבעה בבחירות עמד על 75% והתנהל בסדר מופתי. יו"ר וועדת הבחירות אמיר חנוך :"מאחורי הקלעים היו גורמים אשר סייעו למסע בחירות הגון ותקין. העובדים פנינה קדוש ואבי אלמליח סייעו רבות וכן נציגי ההסתדרות אליז אזוואלוס ומשה שלמה.  אילן מוטיצ'לו הודה לעובדים על האמון שהם נותנים בו וציין את שיתוף הפעול הפורה עם הנהלת העירייה "העשייה המבורכת ושיתוף הפעולה היוצא דופן ורב השנים עם ראש העיר רונן פלוט וההנהלה הם חלק בלתי נפקד מההצלחה של כולנו" ראש העיר רונן פלוט שלח את ברכתו לוועד הנבחר "אין לי ספק שתבצעו את עבודתכם נאמנה לטובת עובדי העירייה, אך לא פחות חשוב מכך – לטובת תושבי העיר שלנו. הנהלת העיר ואני בראשה תמשיך לשתף פעולה עם ועד העובדים מתוך האמונה כי רק ביחד ניתן לקדם את העובדים ובכך למעשה לדאוג גם לעיר ולתושביה".