עיריית נוף הגליל נערכת לפתיחת שנה"ל תשפ"ב

שלושת היעדים שסומנו על ידי ראש העיר רונן פלוט: בטיחות, ביטחון וסביבת לימודים חדשנית, נעימה ובריאה

במסגרת ההיערכות העירונית העירייה מבצעת בשבועות האחרונים מגוון עבודות הכוללות: צביעת מעברי חצייה, איטום גגות, סימון מדרכות ומתחמי העלאה והורדה בטוחה של תלמידים, איטום גגות, תיקון ליקויי בטיחות לצד הדרכות למאבטחים  ומפגשי תיאום ובקרה בין כלל נציגי מערכת החינוך העירונית. לצד פעילות אגף החינוך בהנהלתה של מינה קליין, מתבצעות על ידי מנהל ההנדסה והאגף הטכני בעירייה עבודות לסימון וצביעת מעברי חצייה בסמיכות למוסדות החינוך, הצבת פסי האטה לצרכי בטיחות התלמידים, סימון מפרצי העלאה והורדה בטוחה של תלמידים, מעקות בטיחות ועוד.

סגן מנהלת אגף החינוך, אמיר חנוך, ציין כי העבודות כוללות ביצוע בדק בית מקיף בכל מוסדות החינוך בעיר תוך שימת דגש על שלושת היעדים המנחים שסומנו על ידי ראש העיר רונן פלוט: בטיחות, ביטחון ורווחת התלמידים. "בתי הספר יהיו מוכנים לקבלת התלמידים ברמה הכי גבוהה שיש, אנו נעמוד בכל דרישה של משרד הבריאות ונבצע את כל ההתאמה שתידרש בשל הקורונה", אצר.

מנהלת אגף החינוך, מינה קליין, תקיים בימים הקרובים מפגש מיוחד עם מנהלי בתי הספר והצוותים החינוכיים בעיר במהלכו תציג את חזון החינוך העירוני וכן מטרות ויעדי אגף החינוך לשנת הלימודים תשפ"ב הכוללים: קידום ערכי הקיימות והטבע העירוני, טיפוח יצירתיות, מצוינות וחדשנות פדגוגית. זאת לצד העצמת קהילת חינוך היוצרת אקלים של מוגנות ורווחה תוך טיפוח יחסי קירבה ואכפתיות בין תלמידים למורים.

מחלקת הביטחון תקיים כנס היערכות לכלל המאבטחים של מוסדות החינוך בעיר. המאבטחים יתודרכו בנושא בטיחות וביטחון ויינתנו הנחיות מפורטות לפעילות ביום הראשון של שנת הלימודים.