חגיגות ה-65 לנוף הגליל יוצאות לדרך

ראש העיר, רונן פלוט, יכריז על פתיחת חגיגות ה-65 לעיר בטקס חגיגי במעמד נשיא המדינה יצחק הרצוג

עיריית נוף הגליל מתכננת לחגוג בגדול את יום הולדת ה-65.  בהובלת מנכ"ל העירייה, עדי מלכה, גובשה בשבועות האחרונים רשימת האירועים המתוכננים, אשר יתקיימו לאורך השנה הקרובה  ויכללו עשרות מיזמים בתחומי החינוך, הקהילה, התרבות והספורט. הכרזת הפתיחה הרשמית של החגיגות תיערך במעמד  נשיא המדינה, יצחק הרצוג, שצפוי לבקר בעיר בתחילת החודש הקרוב.

"יום הולדת 65 לעיר המחוז ובירת הגליל הוא חג לתושבים והזדמנות מצוינת להציג בגאווה את הישגי העיר ותושביה", הסביר ראש העיר, רונן פלוט וציין כי תוכנית האירועים שמה דגש על העצמת התושבים והעמדתם במרכז העשייה העירונית. ואכן, במגוון  האירועים והמיזמים המתוכננים לשנה הקרובה, הושם דגש על יצירת מגוון רחב של פעילויות  שיעודדו מעורבות, קשר ושותפות ציבורית בחגיגות. "מעורבות הציבור בחגיגות תאפשר מתן ביטוי לשכונות ולקהילות השונות ותהפוך את שנה  ה-65 לחגיגת כל קהילות העיר", הסביר פלוט.

בין שלל הפעילויות המעודדות מעורבות תושבים, העירייה מזמינה את תושביה להשתתף בתחרות עיצוב המספר 65 בלוגו העיר ולשלוח תמונות פספורט למיזם ייחודי בוא יוצג פאזל ענק שיורכב מתמונות של תושבים.