עיריית נוף הגליל החלה בביצוע התקנת שילוט רחובות חדש

מיד אחרי החגים, ביום רביעי השבוע, החל ביצוע החלפת שלטי הרחובות הישנים בשלטים חדשים, גדולים ומאירי עיניים

העבודה לשילוט כלל רחובות העיר תתבצע במספר שלבים כאשר בכל שלב יותקנו עשרות שלטים חדשים שיחליפו את השלטים הישנים. השלטים החדשים יוארו באמצעות אנרגיית השמש (תאורה סולארית) באופן שיגביר את נוכחותם ויבליט את שמות הרחובות. יצוין כי במסגרת תכנית ההתחדשות העירונית, הוחלפו כל שלטי המספרים על בתי המגורים בעיר ובוצעה הסדרה גורפת של כתובות המגורים, לאחר שנים של בלבול היסטורי. "במשך עשרות שנים היו מספרים לא הגיוניים על בתים בשכונות, דבר שיצר בלבול מוחלט וסכנה אמתית לחיי אדם בכל פעם שהוזעקו צוותי הצלה והיו צריכים לבזבז זמן יקר על חיפוש הבית", מסר מנכ"ל העירייה, עדי מלכה, שהוביל את הפרויקט. ראש העיר, רונן פלוט, אמר כי שילוט הרחובות החדש, כמו גם הסדרת כתובות המגורים הם נדבך נוסף בהתחדשות הכוללת של העיר, לדבריו, "נוף הגליל הופכת עיר לדוגמה שכל העיניים נשואות אליה, עיר יפה, נקייה, אטרקטיבית ואיכותית מאין כמוה".